Pentru placinta aperitiv cu branza ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege, se spala si se toaca deasemenea marunt.
Pentru placinta aperitiv cu branza ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege, se spala si se toaca deasemenea marunt. Intr-un castron se amesteca bine branza de vaci, cu telemeaua data pe razatoare, ceapa, mararul, ouale si piperul. Intr-o tava unsa se aseaza jumatate din foile de placinta unse fiecare in parte cu ulei, sau o foaie de aluat frantuzesc rapid. Se presara putin gris sau pesmet si se toarna compozitia peste care se aseaza celelalte foi de placinta unse fiecare sau a doua foaie de aluat frantuzesc rapid. Se portioneaza usor cu un cutit si se da la cuptor la 180gr C pentru cca 40 min.
Se serveste ca aperitiv calda sau rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post