Piept de pui cu spanac si branza

Pieptul de pui cu spanac si branza este o mancare delicioasa. Pieptul de pui este partea cea mai folosita din intregul pui, pentru ca este versatil si poate fi combinat aproape oricum. Mie, de exemplu, imi place in combinatie cu spanac si branza.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 piepturi de pui
  • Ceva Fin Cremos cu smântână 150g
  • 1 ou
  • 8 frunze mari spanac
  • betisoare de coctail
  • sare si piper

Mod de preparare

Se introduce fiecare piept de pui intre doua coli de folie alimentara si se bate incat sa devina cat mai subtiri, dar fara a-l sfarma. Se taie fiecare piept in jumatate pe latime. Se amesteca Ceva Fin Cremos cu smântână 150g cu oul sare s piper dupa gust. Se intinde acest amestec pe fiecare piept de pui. Se aseaza pe o frunza de spanac si se ruleaza si se inteapa cu un betisor de cockteil pentru fixare. Se gateste la aparat de gatit cu aburi in cosul 1 timp de 15 min. Se aseaza puiul pe farfurii si se indeparteaza betisoarele de cocktail.


Pieptul de pui cu branza si spanac se serveste cald, alaturi de o garnitura de orez sau o salata mixta.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors