Pere cu Parmigiano Reggiano

Pere cu Parmigiano Reggiano este un aperitiv/gustare ce se prepara incredibil de rapid. Este o gustare simpla dar impunatuoare, combinatia de gusturi fiind sublima.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O para coapta
  • 50g parmigiano Reggiano
  • 4-5 frunze de menta proaspata
  • Otet balsamic

Mod de preparare

Decojiti para si taiati-o in felii.

Aranjati pe o parte a platoului in care veti servi feliile de para intr-un evantai.

Taiati cubulete Parmigiano Reggiano si aranjati-le pe cealalta parte a platoului.

Turnati cateva picaturi de otet balsamic pe fiecare cubulet de Parmigiano Reggiano.

Decorati cu frunze de menta.


Serviti imediat.

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce