Pateu cu branza

Din faina,drojdie,lapte,unt,1 ou,zahar,se face o coca, se pune la dospit. Se intinde cu sucitorul o foaie ,se taie in patrate de 14-15 cm. Brinza +mar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg faina
  • 50 g drojdie
  • 300ml lapte
  • 150g ulei
  • 3 oua
  • 50 g zahar
  • 200g brinza
  • 800g brinza vaci
  • marar 2 legaturi
  • sare

Mod de preparare

Din faina,drojdie,lapte,unt,1 ou,zahar,se face o coca, se pune la dospit.

Se intinde cu sucitorul o foaie ,se taie in patrate de 14-15 cm.

Brinza +mararul tocat+1 ou se amesteca .

Se pune compozitia pe buc.de coca ,se unesc la 4 colturi si se lipeste.

Se lasa la crescut 1 ora.Se ung cu ou si se coc la foc potrivit.
Pofta buna!

Reteta Pateu cu branza a fost propusa de perte pe forum culinar.ro

Alte retete de pateuri gasiti aici:

Pateuri, aperitive rapide,

Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,

Pateuri cu ricotta si spanac

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala