PATE DE MASLINE SI BRANZA FETA

Incalzeste cuptorul la treapta a IV-a(180C). Unge cu ulei o tava de chec. Amesteca intr-un castron mare branza Feta, cascavalul, albusurile de ou batu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza Feta 450g
  • cascaval ras 50g
  • 2 albusuri de ou batute usor
  • masline verzi 200g
  • masline negre 200g
  • 4 rosii uscate taiate mare
  • 2 legaturi rozmarin proaspat (doar frunzele)
  • rosii deshidratate in ulei
  • pentru servire sare
  • piper

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la treapta a IV-a(180C). Unge cu ulei o tava de chec. Amesteca intr-un castron mare branza Feta, cascavalul, albusurile de ou batute si presara sare si piper. Toarna compozitia in forma de chec si niveleaza suprafata cu o lingura. Adauga maslinele, rosiile uscate si rozmarinul si coace 25-30 minute pana se intareste. Scoate tava din cuptor.
Se serveste cu paine proaspata si rosii deshidratate.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors