Incalzeste cuptorul la treapta a IV-a(180C). Unge cu ulei o tava de chec. Amesteca intr-un castron mare branza Feta, cascavalul, albusurile de ou batu
Incalzeste cuptorul la treapta a IV-a(180C). Unge cu ulei o tava de chec. Amesteca intr-un castron mare branza Feta, cascavalul, albusurile de ou batute si presara sare si piper. Toarna compozitia in forma de chec si niveleaza suprafata cu o lingura. Adauga maslinele, rosiile uscate si rozmarinul si coace 25-30 minute pana se intareste. Scoate tava din cuptor.
Se serveste cu paine proaspata si rosii deshidratate.
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala