Pate cu cascaval

Prajeste putin ovazul in cuptor, dupa care amesteca-l cu ceapa rasa si smantana. Amesteca cascavalul cu unt sau margarina si adauga-l la amestecul cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fulgi de ovaz
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt sau margarina
  • 250 ml smantana
  • 1 ceapa rosie
  • mustar
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Prajeste putin ovazul in cuptor, dupa care amesteca-l cu ceapa rasa si smantana. Amesteca cascavalul cu unt sau margarina si adauga-l la amestecul cu ovaz. Condimenteaza-l si este gata de servire.
Alte retete culinare

recomandate:

Ciuperci umplute

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pui cu portocale la cuptor

Pentru pranzul de duminica am ales sa prepar un pui cu…..portocale, vedeta acestei luni. Am folosit sucul de la doua...

Pui cu portocale la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide