Pasta din branza, cascaval si marar

Pasta din branza, cascaval si marar se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1
  • 2 kg:
  • branza telemea - 450 g
  • cascaval - 500 g
  • unt - 300 g
  • boia de ardei dulce - 10 g
  • marar - 1 legatura
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pasta din branza, cascaval si marar se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Branza se spala si se rade. Untul se bate cu telul pana se alifiaza. Mararul se spala si se taie marunt. Branza si cascavalul se amesteca pana la omogenizare cu boiaua, untul si mararul tocat fin. Se adauga, dupa preferinta, piperul.

Pasta din branza, cascaval si marar se foloseste la umplerea rulourilor si la prepararea sandwich-urilor.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors