Pasta de branza de vaci

Branza de vaci se framanta bine, apoi se trece prin sita. Se adauga faina, galbenusurile, sare dupa gust si se amesteca totul bine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr branza de vaci
  • 1-2 linguri de faina sau gris
  • 2 galbenusuri
  • sare

Mod de preparare

Branza de vaci se framanta bine, apoi se trece prin sita. Se adauga faina, galbenusurile, sare dupa gust si se amesteca totul bine.


Se foloseste la diverse aperitive si pateuri. Alte aperitive: Saratele Ciuperci la cuptor Chiftele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors