Papara de paine cu branza de vaci

Feliile de paine se inmoaie in lapte batut cu doua oua si se asaza apoi intr-un vas alternativ felii de paine cu branza frecata cu restul de oua. Ult

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr felii de paine
  • 500 gr branza de vaci
  • 4-6 oua
  • 1 I lapte
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Feliile de paine se inmoaie in lapte batut cu doua oua si se asaza apoi intr-un vas alternativ felii de paine cu branza frecata cu restul de oua. Ultimul strat trebuie sa fie de branza. Se toarna deasupra restul de lapte si se presara bucatele de unt. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la rumenit. Se adauga, dupa preferinta in compozitie lapte, zahar si coaja rasa de lamaie.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Saratele

Chiftele

Ciuperci umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors