Aceasta reteta de papanasi din mamaliga este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta, avem nevoie de mamaliga, oua, faina si branza.
Aceasta reteta de papanasi din mamaliga este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta, avem nevoie de mamaliga, oua, faina si branza. Un rest de mamaliga se amesteca cu brinza de vaca sau de oi, cu un ou sau doua, dupa cantitatea de mamaliga ramasa, o lingura sau doua de faina de griu. Se sareaza, daca mai este nevoie. Se formeaza papanasi care se prajesc in unt sau alta grasime.
Se servesc calzi.
Astazi am facut o prajiturica de sezon, aducand ca noutate, cel putin pentru mine, stratul de biscuiti in loc de blat. A...
Prajitura turnata cu mere si biscuitiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala