Paine cu usturoi si cascaval

Ungem feliile de paine cu unt, le bagam in cuptorul incins bine pana se topeste untul. Le scoatem, punem busuioc (uscat am pus eu), usturoi pisat put

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paine
  • 100g unt
  • busuioc
  • 3 catei usturoi
  • cascaval (permezan - optional)

Mod de preparare

Ungem feliile de paine cu unt, le bagam in cuptorul incins bine pana se topeste untul. Le scoatem, punem busuioc (uscat am pus eu), usturoi pisat putina sare (si piper daca vreti) apoi putin parmezan ras (optional - eu am pus) si deasupra cascaval ras. Se dau din nou la cuptor pana se topeste cascavalul (cca 5-6 min).


Se serveste dupa ce s-a racit putin, cu salata de rosii. Reteta Garlic cheese bread a fost propusa de Edith pe forum culinar.ro

Alte retete cu cascaval gasiti aici:

Acadele de parmezan,

Cheese Breadsticks (grisine),

Bruschette cu crema de oua si branza

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala