Paine cu cascaval si ciuperci

1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt. 2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava. 3. Cascavalul s

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Unt pentru tava
  • 1 franzela
  • 300g cascaval
  • 150g ciuperci (Shutake sau champignons)
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura busuioc
  • 4 oua
  • 200g smantana
  • sare piper

Mod de preparare

1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt.

2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava.

3. Cascavalul si ciupercile se taie in felii subtiri si acestea se introduc intre feliile de paine.

4 Zarzavaturile se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu oua si smantana.

Totul se sareaza, se pipereaza si se toarna peste paine.

5. Tava se introduce in cuptor pe gratarul de la mijloc si painea se lasa aproximativ 25 minute sa se coaca.
Pofta buna!

Reteta Paine cu cascaval si ciuperci a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro

Alte retete cu cascaval gasiti aici:

Garlic cheese bread, paine cu usturoi si cascaval ,

Rulada de cascaval,

Obatzda-aperitiv

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala