Pachetele de branza feta la gratar pot fi servite ca si aperitive sau garnitura la alte mancaruri. Pentru aceasta aveti nevoie de branza feta, rosii si dovlecel.
Pachetele de branza feta la gratar pot fi servite ca si aperitive sau garnitura la alte mancaruri. Pentru aceasta aveti nevoie de branza feta, rosii si dovlecel.
Se pregatesc si pachetelele de branza feta astfel: rosiile si dovlecelul se spala si se taie in felii de grosime potrivita. Branza feta se taie in 4 felii. Se rup 4 bucati de folie de aluminiu si se ung cu putin ulei de masline. Pe fiecare folie se pune cate o felie de branza acoperita cu felii de rosii, dovlecel si unse cu ulei de masline in care s-a pus usturoiul pisat. Se strange folia, apasand bine marginile foliei si pachetelele rezultate se dau la rece cat timp se pregateste gratarul.
Cand jarul este numai bun se pun pachetelele de branza feta si se lasa pentru vreo 10 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post