Se zdrobeste branza cu mana sau se da pe razatoare,apoi se amesteca cu smantana si untul. Se curata, se spala si se toaca ceapa cat mai fin. Peste pas
Se zdrobeste branza cu mana sau se da pe razatoare,apoi se amesteca cu smantana si untul.
Se curata, se spala si se toaca ceapa cat mai fin.
Peste pasta de branza se pune ceapa tocata si se condimenteaza cu chimen, boia si sare dupa gust.
Se amesteca bine. Din pasta rezultata se modeleaza cu doua linguri un fel de galuste care se pun pe platou si se decoreaza dupa dorinta.
Pofta buna!
Reteta Obatzda-aperitiv a fost propusa de Carmen T. pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:
Placinta taraneasca cu branza,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Placinta invartita cu branza
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post