Muffins (briose) cu branza si cascaval

Se pun intr-un bol si se mixeaza toate ingredientele lichide - ouale, uleiul, laptele - si branza cu cascavalul. Apoi lasam mixerul deoparte si punem

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 bucati: 160 gr faina amestecata cu 1 varf cutit de praf de copt si un varf sare
  • 2 oua mici
  • 50 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 100 gr (am pusi 70 grame branza de vaca si 30 gr cascaval ras).

Mod de preparare

Se pun intr-un bol si se mixeaza toate ingredientele lichide - ouale, uleiul, laptele - si branza cu cascavalul. Apoi lasam mixerul deoparte si punem in functiune lingura de lemn. Presuram faina deasupra compozitiei mixate si incorporam cu grija faina, doar pana aceasta va absorbi lichidul. Va rezulta un amestec cu multe cocolase. Se pune totul in forme unse cu unt. Le-am presurat deasupra cu susan. Le-am dat la cuptorul preincalzit - 175 grade C - 15-20 minute.


Pofta buna! Reteta Muffins (briose) cu branza si cascaval a fost propusa de seima pe forum culinar.ro Alte retete de muffins(briose) gasiti aici: Orange-muffins , Muffins pufosi cu bucatele de ciocolata , Muffins cu ovaz, ciocolata si alune

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala