Indepartam coaja painii (eu am facut din 6 felii de paine proaspat facuta (a mers oarecum mai greu). Cu o lingurita curatam rosiile de seminte si suc
Indepartam coaja painii (eu am facut din 6 felii de paine proaspat facuta (a mers oarecum mai greu).
Cu o lingurita curatam rosiile de seminte si sucul/lichid in care stau semintele, si le taiem cubulete.
Tocam marunt si rosiile uscate.
Feliem mozzarella si le uscam tamponandu-le cu prosoape din hartie
(daca este cazul, la mine n-a fost nevoie).
Pe 3 dintre feliile de paine, am pus cate 1 lg rosii si 1 lgt de rosii uscate, 1-2 felii de mozzarella si apoi inca o lgt rosii.
Am acoperit cu alta felie de paine (fiecare din cele 3), am sigilat capetele trecandu-le prin faina, apoi prin apa si apoi iarasi prin faina (e interesant de testat si la cordon bleu, daca este la fel de eficient ).Facem operatiunea asta ca sa nu se desprinda la copt si sa curga umplutura.
Apoi trecem fiecare "pachetel” prin lapte (eu am sarit faza asta, ca painea era foarte proaspata si s-ar fi inmuiat prea tare), apoi prin ou si la urma prin pesmet.
Am prajit in ulei de arahide.
Pofta buna!
Reteta Mozzarella impachetata a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post