Minitartele sarate sunt aperitive delicioase cu afumaturi, cascaval si legume. Asadar facem aluatul de tarte sarate, il intindem in tavalute si coacem 15 minute.
Minitartele sarate sunt aperitive delicioase cu afumaturi, cascaval si legume. Asadar facem aluatul de tarte sarate, il intindem in tavalute (eu am folosit din acelea ondulate , pentru savarine) si coacem 15 minute.
Separat calim ceapa in ulei de masline, adaugam kaiserul (taiat in bucatele potrivite) si lasam pe foc mic cam 10 minute. Adaugam apoi 2 linguri bulion si o cescuta de apa si lasam pe foc mic, pana scade. Punem aceasta compozitie din carne peste mini-tartele coapte si dam la cuptor pentru inca 10 minute. Apoi scoatem din cuptor... radem cas deasupra sau cascaval) si mai dam la cuptor pentru maxim 5 minute.
(Off the record: Am folosit pentru o tura de minitarte (10 bucati) cas de vaci, iar pentru cealalta tura cascaval ras. Noua ni s-au parut mult mai bune cele cu cas de vaci.)
Minitartele sarate se consuma calde, reci... dupa preferinte...
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post