Mini ardei umpluti cu branza

Bunatati de Paste

Portii
14
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei mini
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g telemea de vaci
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2 legatura marar verde
  • 2 oua fierte
  • 100 g unt

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei.

Adaugam smantana, ouale date prin razatoare, ceapa, marul tocat marunt.

Potrivim de sare si piper dupa gust, dam la rece cat pregatim ardeii.

Ardeii ii curatam de cotoare, seminte, ii spalam si ii lasam sa se scurga bine de apa.

Cu o lingurita ii umplem cu amestecul de branza si ii decoram sau nu dupa plac.

Eu am impartit compozitia de branza in 2 in care am adaugat masline.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express

Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce