Liptauer timisorean

Liptauerul timisorean se serveste rece, pe frunze de salata sau se foloseste la prepararea aperitivelor si sandwich-urilor. Branza se spala si se rade.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • branza telemea - 500 g
  • chimen dupa gust
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • salata verde - 50 g
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Branza se spala si se rade. Salata verde se curata si se spala in mai multe ape. Branza se amesteca cu piper, boia de ardei si chimen, pana se obtine o pasta omogena.

Liptauerul timisorean se serveste rece, pe frunze de salata sau se foloseste la prepararea aperitivelor si sandwich-urilor.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors