Branza se mixeaza bine cu mixerul pana devine fina si cremoasa. Se aduga untul si galbenusurile si se amesteca bine. Albusurile se bat spuma tare, pan
Branza se mixeaza bine cu mixerul pana devine fina si cremoasa.
Se aduga untul si galbenusurile si se amesteca bine.
Albusurile se bat spuma tare, pana face tepi si se adauga peste amestecul anterior.
Se amesteca cu grija de jos in sus pana se incorporeaza tot.
Apoi se aduga restul de pesmet, va rezulta un aluat usor lipicios!
carnea se taie cubulete si se prajeste in tigaie, in unt ( eu nu am prajit in unt ca deh, kaizerul e destul de gras) se aduga pesmetul si sarea daca este nevoie!
Se imparte aluatul in bile aprox 16
Se aplatizeaza usor cu mana si se pune jumate de lingurita de umplutura. Se acoera cu aluat rotunjind usor in palma.
Se pune la fiert apa cu sare, cand clocoteste, se aduga galustele la fiert la foc mic. Se fierb aprox 8 min pana se ridica la suprafata.
Dupa 8 min, se scot la scurs.
Se incalzeste untul si se aduga peste galuste apoi se presara cascaval ras.
Se mai pot servi cu sos de ciuperci cu patrunjel si smantana.
Pofta buna!
Reteta Knedly(galuste) cu branza dulce si carne a fost propusa de diamond pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza dulce gasiti aici:
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Muffins (briose) cu branza si cascaval ,
Rulori cu brinza si praz, si foi brick
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post