Se amesteca branza cu 1 lingura zahar, oul si cele 3 linguri de gris pana arata ca o crema. Cu lingura uda se aduna compozitia gramada si se lasa 30 d
Se amesteca branza cu 1 lingura zahar, oul si cele 3 linguri de gris
pana arata ca o crema. Cu lingura uda se aduna compozitia gramada si se lasa 30 de minute sa se odihneasca.
Se pune apa la clocotit. Cind apa clocoteste se da focul mai mic si se formeaza gombotii apoi se adauga in apa.
Nu au voie sa fiarba, numai sa stea in apa fierbinte de tot sa se umfle.
Se ia din compozitie cu lingura uda si se lasa incet in apa pana se umfla bine.
In timpul asta se amesteca 1 lingura de zahar cu 3 linguri de mac.
Se scot gombotii la scurs intr-o sita si se trec prin macul amestecat cu zahar.
Se pot trece si prin pesmet prajit cu zahar, nuca macinata sau migdale.
Reteta Gomboti cu branza a fost propusa de Carmiris
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala