Gogosele din gris si cascaval

Se pune laptele la fiert, iar in momentul in care incepe sa fiarba se toarna grisul in ploaie si se amesteca sa nu se prinda. Se ia vasul de pe foc s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr gris
  • 1
  • 5 cesti lapte
  • 2 oua
  • 150 gr cascaval ras

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert, iar in momentul in care incepe sa fiarba se toarna grisul in ploaie si se amesteca sa nu se prinda. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi ouale si cascavalul ras si se amesteca bine.Se modeleaza cu ajutorul unei linguri gogosele si se pun in apa clocotita la fiert. Cand se ridica la suprafata apei, se scot si se pun la racit.


Se stropesc cu ulei fierbinte iar apoi se servesc.

Alte retete:

Galuste cu prune

Gogosi pufoase

Ardei umpluti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors