Este o reteta de toamna delicioasa care se poate servi ca si aperitiv
Branza taiata cubulete mici, cabanosul si maslinele rondele se pun intr-un bol, se amesteca si se lasa deoparte.
Gogosarii cu cotoarele scoase, spalati, se umplu pana la 3/4 cu amestecul de branza, se preseaza in interior, se adauga cate o lingura cu ulei in fiecare gogosar, se sparg de asemenea in fiecare cate un ou, se pudreaza cu sare si piper, apoi se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt. Se lasa la cuptor 30-40min sau pana se coaguleaza oul. Se scot pe farfurii ornate cu restul ingredientelor ramase si salata verde apoi se serveste.
Pofta buna!
Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce