Intai fierbem o portie de galuste ca in reteta de pregatire a galustelor. Dupa aceea sfaramam 200 g de branza de oaie, si o presaram peste galustele i
Intai fierbem o portie de galuste ca in reteta de pregatire a galustelor. Dupa aceea sfaramam 200 g de branza de oaie, si o presaram peste galustele incalzite portionate pe farfurii. Se servesc calde. Inainte de servire se stropesc cu smantana incalzita. Se tin la frigider. Unii amesteca in untura si o lingura de marar tocat, inainte de pune galustele in farfurii. Este mai gustos daca folosim in loc de ulei, 30 g de unt topit.
Un alt mod de prepare este sa amestece 50 g din branza de oi in aluat, apoi galustele fierte se pun intr-un vas termo-rezistent . Restul de branza se presara deasupra, se stropeste cu smantana, se pune in cuptor preincalzit si se coace la foc mediu.
Alte retete recomandate
Turta dulce
Prajituri de casa
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala