Frigaruile cu mozzarella sunt niste aperitive delicioase si rapide, foarte aspectuoase, poatrivite pentru orice masa festiva. Aperitivele rapide pot fi pregatite si pentru o masa de Craciun.
Se fierb crevetii timp de 1 minut in apa clocotita. Se scurg si se decojesc.
Rosiile se spala si unele se taie in jumatati, altele se lasa intregi. O parte din bulgarasii de mini mozzarella se taie pe jumatate.
Pe fiecare bat de frigaruie, se pune o mini mozzarella, o jumatate de rosie, o coada de crevete, o jumatate de mini mozzarella, o masline, o mini mozzarella, jumatate de rosie si o coada de crevete.
Se presara frigaruile astfel obtinute cu sare, piper, patrunjel si busuioc. Apoi se infig intr o jumatate de mar sau de grapefruit, astfel incat sa stea drepte.
Pe un platou se pune marul cu frigaruile infipte si restul de mini mozzarella si rosii. Se presara cu cateva frunze de patrunjel.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post