Dobos de sunca si cascaval

Se mexeaza bine untul cu mustarul, sarea si piperul. Se asaza una peste alta felii de sunca si cascaval taiate la aceeasi dimensiune, iar intre ele p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Sunca si cascaval feliate
  • unt sau margarina (de preferinta Rama cu lapte sau Rama Yogurta)
  • sare
  • piepr
  • mustar picant

Mod de preparare

Se mexeaza bine untul cu mustarul, sarea si piperul.

Se asaza una peste alta felii de sunca si cascaval taiate la aceeasi dimensiune, iar intre ele pasta de unt: o felie de sunca unsa cu pasta de unt, o felie de cascaval unsa cu pasta de unt, iar sunca etc, pana cand se ajunge la o inaltime de aprox. 3 cm.

Se da la rece.
Pofta buna!

Reteta Dobos de sunca si cascaval a fost propusa de Andra pe forum culinar.ro

Alte retete de aperitive gasiti aici:

Cheeseburger Pie ( Chec cu carne tocata),

Chec sarat,

Rulada de carne

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala