Diavoli fierbinţi este o reteta de aperitiv deosebita, cu ardei copti si crema de branza invelite in fasii de bacon. Este un aperitiv ce se prepara usor, este delicios si foarte aspectuos.
Se coc ardeii iuţi, în cuptor, pe o foaie de copt, întorcându-se din când în când, până devin negri la exterior. Când sunt gata, se scot din cuptor și se pun într-o cutie cu capac etanș sau o pungă ziploc timp de zece minute, pentru a se aburi. Astfel pieliţa carbonizată se desprinde ușor.
Se taie ardeii în jumatate și se înlătură codiţele. Apoi se despică longitudinal fiecare jumatate și de curaţă de seminţe.
În centrul fiecărei jumătăţi de ardei se pune o linguriţă de cremă de brânză și se înfășoară ardeiul.
Se taie feliile de bacon în jumatate și se înfășoară în jurul fiecarui ardei umplut cu cremă de brânză, apoi se așează într-o tavă acoperită cu foaie de copt, cu marginea în jos, pentru ca baconul să nu se desfacă în cuptor. Sau se pot prinde cu scobitori.
Se presară cu piper negru și se pun la cuptor pentru 45 de minute la temperatura de 180 °C.
Dupa 45 de minute se scot din cuptor, se ung cu miere și se mai lasa la cuptor încă 5 minute.
Diavolii fierbinti se servesc imediat ca si aperitive.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post