Cum pregatim placinta cu branza fara a folosi aragazul

Am gasit o metoda inedita de a gati placinta cu branza si anume, folosind aparatul multifunctional Express Cooker despre care gasiti detalii aici.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Am gasit o metoda inedita de a gati placinta cu branza si anume
  • folosind aparatul multifunctional Express Cooker despre care gasiti detalii aici:
  • Trebuie doar sa avem grija sa pastram urmatoarele cantitati:
  •  
  • • 300-400 g aluat foietaj
  • • 400 g branza telemea potrivit de sarata
  • • 200 g smantana
  • • 2 oua
  • • 1 lingurita chimen

Mod de preparare

Se amesteca branza, smantana si ouale pana se formeaza o compozitie omogena.

Foietajul se imparte in doua.

Se tapeteaza fundul vasului de gatit cu ulei si faina, se pune prima parte de foietaj, apoi compozitia si la final foietajul ramas. Se recomanda sa se intepe putin aluatul deasupra.

Se inchide capacul, se pune aparatul in priza, se apasa butonul „Prajituri" si se lasa pana la sfarsitul programului.

Avertisment:

Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grijă la aburul fierbinte.


Serveste placinta cu branza ca aperitiv sau ca si gustare. O poti pregati si cu alte umpluturi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors