Crochete de cascaval dat prin sos

Crochetele de cascaval sunt foarte gustoase. Daca vrei sa pui pe masa ceva bun, pregateste aceste aperitive cu branza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ¼ kg cascaval
  • 2-3 linguri faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • brinza
  • ulei
  • Sosul alb:
  • 1/2 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 2 cesti zeama de carne
  • sare

Mod de preparare

Crochetele de cascaval sunt foarte gustoase. Daca vrei sa pui pe masa ceva bun, pregateste aceste aperitive cu branza. Se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros din unt, faina si se stinge cu cele 2 cesti de zeama de carne. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca sosul cu branza. Se fac crochete, care se dau prin faina, ouale batute si pesmet. Se rumenesc in ulei incins.


Se servesc fierbinti.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pateuri cu piept de pui si crema de branza

Niste pateuri foarte gustoase, potrivite pentru orice moment al zilei sau de luat la pachet la servici sau pentru cei mici la...

Pateuri cu piept de pui si crema de branza
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide