Pentru crochete de cascaval cu sos alb se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros din unt, faina si se stinge cu cele 2 cesti de zeama de carne.
Pentru crochete de cascaval cu sos alb se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros din unt, faina si se stinge cu cele 2 cesti de zeama de carne. Cantitatea de sos trebuie potrivita atit cit sa lege branza, nu mai mult, caci altfel crochetele devin cleioase, fara fragezime. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca sosul cu branza. Se fac crochete, care se dau prin faina, ouale batute si pesmet. Se rumenesc in ulei incins.
Cum ziceam, incerc sa descopar vinetele si combinatiile in care le-as putea folosi si care mi-ar fi pe plac. Aceasta este una...
Musaca cu vinete coapte si piept de puiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala