Se coc cartofii. Se scot, se lasa sa se raceasca putin, apoi se decojesc si se paseaza intr-un bol. Se adauga ceapa verde, feta, galbenusul de ou, ma
Se coc cartofii.
Se scot, se lasa sa se raceasca putin, apoi se decojesc si se paseaza intr-un bol.
Se adauga ceapa verde, feta, galbenusul de ou, mararul, un varf de sare si piper dupa gust.
Se acopera si se dau la rece o ora.
Se prajeste pesmetul intr-o tigaie de teflon uscata pana cand este,nu maroniu.
Odata racit se asaza pesmetul, oul batut si faina in boluri separate.
Cu mainile date cu faina se fac din compozitia de cartofi 20 de turtite de 5 cm diametru si 2 cm grosime.
Se toarna 1 cm de ulei intr-o cratita mare de teflon si se da flacara la mediu.
Se dau crochetele prin faina, ou si pesmet si se prajesc timp de 3 minute intorcandu-se la jumatatea timpului.
Se servesc cu felii de lamaie si fire de marar.
Alte retete cu branza
Pasca cu branza
Placinta dobrogeana
Prajitura cu branza
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala