Aceasta reteta este foarte delicioasa si se prepara repede. Pentru a pregati crenvursti cu cascaval si bacon, avem nevoie de cateva ingrediente.
Aceasta reteta este foarte delicioasa si se prepara repede. Pentru a pregati crenvursti cu cascaval si bacon, avem nevoie de cateva ingrediente. Cascavalul se taie oblic in felii de grosimea degetului formand 4 triunghiuri. Crenvurstii se cresteaza pe lungime, se impaneaza cu cascaval, se infasoara in felia de de sunca (bacon). Ruladele se asaza intr-un vas termorezistent plat, se acopera cu folie de aluminiu. Se frig 4 minute, la 65oW.
Se serveste cald.
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala