Crema de cascaval cu rosii

Crema de cascaval cu rosii este o reteta culinara potrivita pentru micul-dejun. Ingredientele necesare sunt: rosii, smantana, cascaval

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g rosii marunte
  • 50 g smantana subtire
  • 2 oua intregi + 4 galbenusuri
  • 200 g cascaval
  • 20 g unt
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri de otet balsamic
  • 2 linguri miere lichida
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Crema de cascaval cu rosii se prepara astfel: preincalzim cuptorul. Luam 6 boluri termorezistente si le ungem cu un unt, dupa care radem cascavalul. Intr-un castron punem ouale intregi cu galbenusurile, adaugam amidonul si smantana, si, la urma cascavalul ras, dar nu inainte de a pastra 2 linguri din el. Spalam rosiile si le calim bine in ulei. Adaugam otetul si il lasam sa se evapore. Rosiile racorite se pun peste crema, presari cascavalul ramas si dai la cuptor.


Alte retete recomandate:

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala