Crema de cascaval cu rosii este o reteta culinara potrivita pentru micul-dejun. Ingredientele necesare sunt: rosii, smantana, cascaval
Crema de cascaval cu rosii se prepara astfel: preincalzim cuptorul. Luam 6 boluri termorezistente si le ungem cu un unt, dupa care radem cascavalul. Intr-un castron punem ouale intregi cu galbenusurile, adaugam amidonul si smantana, si, la urma cascavalul ras, dar nu inainte de a pastra 2 linguri din el. Spalam rosiile si le calim bine in ulei. Adaugam otetul si il lasam sa se evapore. Rosiile racorite se pun peste crema, presari cascavalul ramas si dai la cuptor.
Alte retete recomandate:
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala