Crema de branza cu fructe

Se strecoara compotul, apoi se indeparteaza samburii, daca este cazul si se taie foarte marunt. Branza de vaca se amesteca cu 1/2 dl de frisca, 1-2 li

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g branza de vaca
  • 200 g compot
  • dupa preferinte (de ex.piersici
  • caise
  • visine
  • etc.)
  • 2 dl frisca
  • zahar pudra sau miere dupa gust
  • 1 varf de cutit de sare
  • 2 cuburi de ciocolata

Mod de preparare

Se strecoara compotul, apoi se indeparteaza samburii, daca este cazul si se taie foarte marunt. Branza de vaca se amesteca cu 1/2 dl de frisca, 1-2 linguri de zeama de p compot, sare, zahar sau miere, dupa gust, dar san u fie prea dulce. Apoi adagam bucatile de fructe, apoi le impartim in pahare tip cupe sau castronele de salata. Le racim bine.
Alte aperitive recomandate

Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala