Se strecoara compotul, apoi se indeparteaza samburii, daca este cazul si se taie foarte marunt. Branza de vaca se amesteca cu 1/2 dl de frisca, 1-2 li
Se strecoara compotul, apoi se indeparteaza samburii, daca este cazul si se taie foarte marunt. Branza de vaca se amesteca cu 1/2 dl de frisca, 1-2 linguri de zeama de p compot, sare, zahar sau miere, dupa gust, dar san u fie prea dulce. Apoi adagam bucatile de fructe, apoi le impartim in pahare tip cupe sau castronele de salata. Le racim bine.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala