Crema camembert

Se taie cascavalul in cubulete, apoi se sfarma cu furculita. Se adauga frisca si amestecam pana obtinem o compozitie care se poate unge. Ceapa se taie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cascaval camembert copt
  • 3-4 linguri de frisca
  • 1 ceapa rosie mica
  • sare
  • piper macinat
  • boia

Mod de preparare

Se taie cascavalul in cubulete, apoi se sfarma cu furculita. Se adauga frisca si amestecam pana obtinem o compozitie care se poate unge. Ceapa se taie marunt si se amesteca cu cascavalul.

Se sareaza, se asezoneaza cu piper si boia.c
Alte retete

Placinta sarbeasca

Placinta cu branza

Placinta din cartofi si branza

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema de menta si ciocolata

S-a vrut a fi un tort cu crema de menta si glazura de ciocolata, dar am facut o greseala : am intins glazura de ciocolata...

Tort cu crema de menta si ciocolata
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala