Cosuletele cu cascaval si chilli sunt niste aperitive deosebite pe care le puteti foarte rapid pregati. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de urda, cascaval si aluat de foietaj.
Cosuletele cu cascaval si chilli sunt niste aperitive deosebite pe care le puteti foarte rapid pregati.
Amestecati intr-un bol urda, ouale, adaugati si chilii si cu ajutorul pisatorul de cartofi le zdrobiti bine.
Impartiti amestecul in doua si impartiti aluatul de foietaj in doua. Puneti pe fiecare bucata de aluat din umplutura si mai presarati deasupra si cateva lingurite de cascaval ras. Rulati apoi aluatul pe latura mai scurta, dupa care taiati bucati de circa 5 cm. Din cantitatile date va ies cam 8 cosutele din fiecare foaie.
Cosuletele cu cascaval si chilli astfel obtinute le puneti intr-o tava in care ati intains o foaie de copt, pudrata cu faina Turtiti un pic fiecare cosulet, insa nu foarte tare totusi.
Dati tava la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.
Cosuletele cu cascaval si chilli pot fi servite cu o bere rece sau cu un pahar de vin alb.
Sursa acestei retete este blogul Dulcegarii culinare.
Alte retete de aperitive recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post