Legumele se spala si se curata, morcovul si telina se rad, ardeiul se taie in bucati de marime potrivita si se amesteca cu brinza, condimentele si zea
Legumele se spala si se curata, morcovul si telina se rad, ardeiul se taie in bucati de marime potrivita si se amesteca cu brinza, condimentele si zeama de lamiie, uleiul. Se umplu jumatatile de ardei cu aceasta crema, cu o lingura umeda, pentru ca brinza sa nu se lipeasca de ea.
Se aseaza pe o farfurie si se decoreaza cu frunze de patrunjel.
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala