Coltunasi de malai cu brinza

Se fierbe malaiul in lapte, se adauga untul, patru oua pe rind, unul cite unul si se amesteca bine. Pe planseta presarata cu faina se intinde o foaie

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg malai
  • 4 oua
  • 1/2 l lapte
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri grasime
  • 150 gr. brinza de oi
  • 3 linguri pesmet

Mod de preparare

Se fierbe malaiul in lapte, se adauga untul, patru oua pe rind, unul cite unul si se amesteca bine. Pe planseta presarata cu faina se intinde o foaie groasa de ½ cm. Se taie forme rotunde sau patrate, se pune in mijlocul lor brinza amestecata cu ou, se indoaie aluatul peste brinza si se lipeste, apasindu-se cu mina, ca sa nu iasa brinza. Se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa
Cine doreste poate servi cu cascaval ras pe deasupra

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala