Coltunasi cu brinza de vaci in pesmet

Coltunasii cu brinza de vaci sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de faina, oua, branza si pesmet.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 gr. faina
  • 1 ou
  • 2 linguri brinza de vaci
  • 15 gr. unt
  • o lingura pesmet
  • sare

Mod de preparare

Coltunasii cu brinza de vaci sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de faina, oua, branza si pesmet. Din faina, jumatate de ou si putina apa se prepara o coca mai moale decat cea de taitei care se framanta pe o planseta, apoi se intinde intr-o foaie subtire. Se taie foaia in patrate cu latura de 4-5 cm, pe care se pune branza amestecata cu restul de ou. Se impatura patratele in forma de triunghi, se apasa pe margini ca sa nu se desfaca, apoi se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 de minute. Pesmetul se caleste intr-o tigaie fara grasime si cand este gata se amesteca cu untul si coltunasii.


Se serveste cald, cu pesmet.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac, cu carnati

Mie imi place foarte mult spanacul si aceasta este reteta pe care eu o prepar de foarte mult timp. Imi place si asa gol,...

Mancare de spanac, cu carnati
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide