Clatite cu branza si jambon

bunatati de paste

Portii
10
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 1 ou fiert
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 100 g jambon feliat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • clatite

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana, mararul tocat, ardeiul tocat marunt, oul dat prin razatoare.

Potrivim de sare si piper dupa gust, adaugam 2 felii de jambon rupte bucati, zeama de lamaie, (eu am adaugat si coaja data prin razatoare de la 1/2 lamaie).

 Intre timp ce crema sta la rece, facem clatitele (eu am folosit 6 clatite).  Asezam 2 clatite pe o folie de aluminiu, ungem cu crema de branza, adaugam felii de jambon deasupra si rulam cat mai strans.

Invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore dupa care taiem felii potrivite.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec negru

Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...

Chec negru
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce