-intr-un castron punem untul, drojdia, uleiul, sarea, parmezanul si apa; -combinam ingredientele; -treptat, adaugam faina; -framantam aluatul pe o sup
-intr-un castron punem untul, drojdia, uleiul, sarea, parmezanul si apa;
-combinam ingredientele;
-treptat, adaugam faina;
-framantam aluatul pe o suprafata neteda si pudrata cu faina cam 10 minute, pana devine moale, elastic;
-ungem un castron cu ulei, punem aluatul in el si-l intoarcem pe toate partile se se unga si acesta cu ulei si lasam sa se odihneasca undeva la cald, timp de 10 minute (eu l-am bagat in cuptorul cu microunde);
-in acest timp incalzim cuptorul la 200`C
-taiem/rupem aluatul in 4 bucati apoi fiecare bucata in parte in alte bucati mai mici (ne orientam cat de groase vrem sa fie betisoarele).
-rulam fiecare bucata de aluat in betiosare lungi de 20cm (sau cat vreti voi) si le punem intr-o tava unsa, 1cm distanta intre ele;
-le bagam in cuptorul preincalzit timp de 20 minute (sper sa aveti mai multa rabdare decat mine si sa modelati betisoarele mult mai frumos;
-mie mi-au iesit 16 bucati;
-le lasam sa se raceasca pe un gratar
Pofta buna!
Reteta Cheese Breadsticks a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro
Alte retete cu cascaval gasiti aici:
Gomboti cu branza,
Cornulete cu branza si marar,
Bruschette cu crema de oua si branza
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post