-intr-un castron punem untul, drojdia, uleiul, sarea, parmezanul si apa; -combinam ingredientele; -treptat, adaugam faina; -framantam aluatul pe o sup
-intr-un castron punem untul, drojdia, uleiul, sarea, parmezanul si apa;
-combinam ingredientele;
-treptat, adaugam faina;
-framantam aluatul pe o suprafata neteda si pudrata cu faina cam 10 minute, pana devine moale, elastic;
-ungem un castron cu ulei, punem aluatul in el si-l intoarcem pe toate partile se se unga si acesta cu ulei si lasam sa se odihneasca undeva la cald, timp de 10 minute (eu l-am bagat in cuptorul cu microunde);
-in acest timp incalzim cuptorul la 200`C
-taiem/rupem aluatul in 4 bucati apoi fiecare bucata in parte in alte bucati mai mici (ne orientam cat de groase vrem sa fie betisoarele).
-rulam fiecare bucata de aluat in betiosare lungi de 20cm (sau cat vreti voi) si le punem intr-o tava unsa, 1cm distanta intre ele;
-le bagam in cuptorul preincalzit timp de 20 minute (sper sa aveti mai multa rabdare decat mine si sa modelati betisoarele mult mai frumos;
-mie mi-au iesit 16 bucati;
-le lasam sa se raceasca pe un gratar
Pofta buna!
Reteta Cheese Breadsticks a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro
Alte retete cu cascaval gasiti aici:
Gomboti cu branza,
Cornulete cu branza si marar,
Bruschette cu crema de oua si branza
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala