Cascaval pane

Aperitivele cu branza sunt foarte delicioase. Pentru a prepara cascaval pane avem nevoie de cateva ingrediente.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii cascaval
  • 1 ou
  • 1/2 lingura unt
  • 2 linguri pesmet
  • o lingura faina

Mod de preparare

Aperitivele cu branza sunt foarte delicioase. Pentru a prepara cascaval pane avem nevoie de cateva ingrediente. Se taie cascavalul in felii groase de 1 cm. Se dau feliile prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Se prajesc rumen in unt pe ambele parti.


Se serveste imediat.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala