Cascaval de casa

Cascavalul de casa este varianta ideala a cascavalului pe care-l gasim in comert si pe care putem sa-l dam fara nicio problema copiilor.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame branza proaspata de vaci
  • 500 ml lapte
  • 75 g branza de oi
  • 100 g unt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare.

Mod de preparare

Am pus branza in laptele fierband, apoi la scurs. Dupa ce s-a scurs bine-bine, am amestecat-o cu branza de oi, cu bicarbonatul si sare. Am amestecat bine sa nu ramana cocoloase. Am pus untul in ceaun la topit si apoi am adaugat amestecul de branzeturi. Amestecand mereu, se obtine o pasta omogena care se intinde. Am pus-o apoi intr-o caserola tapetata cu folie alimentara. Dupa ce s-a racit s-a taiat foarte bine.


Cascavalul de casa merge de minune la micul dejun, alaturi de un ou fiert, o salatra de rosii sau chiar in sandviciuri.

Reteta de cascaval de casa a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Andreea-Rodica, dupa un concept de Mireloasa.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors