Cascaval cu sos

Taiem in cubulete cascavalurile, rosia si merele curatate de coaja, apoi se amesteca cu maioneza si smantana. Asezonate cu sare si piper le punem in c

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g cascaval emental
  • 100 g cascaval de seksard
  • 50 g cascaval camembert
  • 1 rosie
  • 3-4 linguri de maioneza
  • 2 mere
  • sare
  • piper macinat
  • 1-2 linguri de smantana

Mod de preparare

Taiem in cubulete cascavalurile, rosia si merele curatate de coaja, apoi se amesteca cu maioneza si smantana. Asezonate cu sare si piper le punem in cupe. Le punem in frigider pentru ½ ora.

Servim cu paine toast, nuci prajite, migdale.
Alte salata mexicana

Salata fructe de mare

Salata spanac

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala