Cascaval cu sos

Taiem in cubulete cascavalurile, rosia si merele curatate de coaja, apoi se amesteca cu maioneza si smantana. Asezonate cu sare si piper le punem in c

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g cascaval emental
  • 100 g cascaval de seksard
  • 50 g cascaval camembert
  • 1 rosie
  • 3-4 linguri de maioneza
  • 2 mere
  • sare
  • piper macinat
  • 1-2 linguri de smantana

Mod de preparare

Taiem in cubulete cascavalurile, rosia si merele curatate de coaja, apoi se amesteca cu maioneza si smantana. Asezonate cu sare si piper le punem in cupe. Le punem in frigider pentru ½ ora.

Servim cu paine toast, nuci prajite, migdale.
Alte salata mexicana

Salata fructe de mare

Salata spanac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors