Cascaval Bouflée

Cascavalul Bouflée este un aperitiv simplu si rapid. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cascaval - 500 g
  • faina - 100 g
  • oua - 5 bucati
  • ulei - 300 g
  • sare

Mod de preparare

Cascavalul Bouflée este un aperitiv simplu si rapid. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Albusurile se bat spuma, se adauga sarea, galbenusurile, unul cate unul, si se amesteca usor, adaugand treptat faina. Prin aceasta compozitie se trec feliile de cascaval si se prajesc in ulei incins (fara a se intoarce felia de cascaval).

Cascavalul Bouflée se serveste fierbinte.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors