Carnaciuri Glamorgan

Se caleste prazul taiat bucatele in putin unt topit. Apoi se scoate si se amesteca impreuna cu mustarul, cascavalul ras, oul batut, salvia, miezul de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 1 praz
  • 1 lingurita mustar
  • 175 gr cascaval ras
  • 225 gr miez de paine
  • 1 ou batut
  • 2 lingurite salvie uscata
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri parmezan ras
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare

Se caleste prazul taiat bucatele in putin unt topit. Apoi se scoate si se amesteca impreuna cu mustarul, cascavalul ras, oul batut, salvia, miezul de paine si laptele. Se sareaza si se modeleaza 8 carnaciori. Acestia se dau prin parmezan ras, apoi se prajesc in uleiul incins, la foc mic.


Se servesc cu salata verde.

Alte aperitive:

Chiftele Oua umplute Ciuperci la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors