Camembert prajit cu dulceata de afine

Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte. Se tine in ulei doar cat sa se rumeneasca "p

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza Camembert
  • faina
  • oua
  • pesmet
  • gem de afine

Mod de preparare

Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte.

Se tine in ulei doar cat sa se rumeneasca "pane-ul" si apoi se scoate pe hartie de bucatarie sa se scurga.


Se serveste foarte cald cu dulceata de afine (sau in lipsa, de fructe de padure). Este excelent. Este foarte simplu de facut iar gustul are o tenta de sofisticat!

Alte retete recomandate:

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala