Camembert prajit cu dulceata de afine

Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte. Se tine in ulei doar cat sa se rumeneasca "p

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza Camembert
  • faina
  • oua
  • pesmet
  • gem de afine

Mod de preparare

Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte.

Se tine in ulei doar cat sa se rumeneasca "pane-ul" si apoi se scoate pe hartie de bucatarie sa se scurga.


Se serveste foarte cald cu dulceata de afine (sau in lipsa, de fructe de padure). Este excelent. Este foarte simplu de facut iar gustul are o tenta de sofisticat!

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors