Bulete de cascaval

Se razuieste cascavalul. Se amesteca oul cu sarea si piperul iar apoi se adauga la compozitie de cascaval. Se freaca untul sau margarina ca sa nu rama

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g cascaval
  • 1 ou
  • 50g unt sau margarina
  • 100 g lapte fiert
  • sare
  • piper
  • faina cat cuprinde. Pentru prajit aveti nevoie de pesmet
  • oua batute
  • faina si ulei

Mod de preparare

Se razuieste cascavalul. Se amesteca oul cu sarea si piperul iar apoi se adauga la compozitie de cascaval. Se freaca untul sau margarina ca sa nu ramana cocoloase si se adauga faina precum si compozitia de ou cu cascaval. Se formeaza in final o singura compozitie uniforma prin adaugarea laptelui caldut, din care apoi se formeaza buletele (bilute ca si chiftelele). Se trec apoi buletele prin faina, oule batute si pesmet. Se prajesc pe ambele parti la foc mic si cu rabdare. Nu uitati uleiul sa fie incins bine.
Acest aperitiv minunat se poate servi pe platou atat rece cat si cald, dupa ce am aranjat in prealabil frunze de salata sau felii de rosii proaspete. Este de asemenea o buna garnitura pentru cartofi prajiti.

POFTA BUNA.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema de menta si ciocolata

S-a vrut a fi un tort cu crema de menta si glazura de ciocolata, dar am facut o greseala : am intins glazura de ciocolata...

Tort cu crema de menta si ciocolata
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala