Daca iti place sa mananci aperitive, pregateste budinca fiarta din brinza de vaca. Aceasta reteta este foarte gustoasa.
Daca iti place sa mananci aperitive, pregateste budinca fiarta din brinza de vaca. Aceasta reteta este foarte gustoasa. Se freaca untul spuma, se adauga branza data prin sita sau foarte bine sfaramata cu furculita, smantana, grisul, miezul de paine bine sfaramat, laptele si ouale bine batute. Se amesteca totul foarte bine. Se asaza aceasta compozitie intr-o carpa curata, subtire si uda, dandu-i forma rotunda. Se fierbe in apa clocotita cca ½ ora. Cand este fiarta, se rastoarna pe farfurie si se serveste cu smintina.
Se serveste cald, cu smantana.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala