Daca astepti musafiri si vrei sa pregatesti aperitive delicioase, alege budinca de brinza de vaca cu vanilie. Este o reteta simpla si foarte buna.
Daca astepti musafiri si vrei sa pregatesti aperitive delicioase, alege budinca de brinza de vaca cu vanilie. Este o reteta simpla si foarte buna. Se face un sos alb din unt, faina si lapte, se ingroasa si se da deoparte. Se adauga brinza trecuta prin sita, putina sare, galbenusurile, doua linguri de zahar, coaja de lamaie, stafidele curatite, smantana si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma bine unsa cu unt si se coace 25 minute, in cuptor incins, pina se rumeneste.
Se serveste imediat pudrata cu zahar vanilat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala